Göteborg är en fantastisk stad med många möjligheter när det kommer till shopping. Ska du besöka Göteborg inom den närmsta framtiden? Vill du få en helt unik shoppingupplevelse utan dess like? Då finns det några butiker som du bara måste besöka. Här i denna artikel får du en lista över några av Göteborgs absolut bästa butiker.

Mshop Göteborg

Känner du dig sugen på en ny och spännande sexleksak? Kanske letar du efter en bättre anal dildo, eftersom du har hört att man kan opnå bedre analsex med en vibrator? Då ska du kika förbi sexleksaksbutiken Mshop. Mshop är den ledande återförsäljaren av sexleksaker i Norden. De har varit i branschen i mer än 35 år, och kan därför det mesta om just sexleksaker och andra sköna sexrelaterade produkter.

I deras sortiment hittar du allt från traditionella dildos till mer avancerade elektroniska sexleksaker. De har allt du behöver för ett skönare och mer spännande sexliv. Detta är helt klart Göteborgs bästa sexleksaksbutik. Därför förtjänar den att nämnas på denna lista.

Beyond Retro

Beyond Retro är en enormt populär butik som säljer allt från second hand-prylar till vintagemode. Detta är den perfekta butiken för alla som älskar vintage eller som vill fynda begagnade saker. Att köpa begagnat och vintage har blivit mer och mer populärt. Vi svenskar, speciellt de glada göteborgarna, har blivit alltmer miljömedvetna. Att köpa begagnade och gamla saker i stället för att köpa nytt är mycket bättre för miljön. Detta är bara ett skäl till at fler väljer att handla i butiker som Beyond Retro. Beyond Retro har kunnig och hjälpsam personal som gärna hjälper dig att hitta precis det du söker.

Stora Saluhallen

Stora Saluhallen i Göteborg är inte en butik i sig, utan just en saluhall. Detta är en handelsplats där allt från slaktare till osthandlare samlas för att sälja sina smakrika och läckra råvaror och produkter. Om du letar efter de bästa ingredienserna till din middag, ska du alltid börja leta i Stora Saluhallen. Där hittar du bland annat torkad frukt, nötter, ostar, korvar, fisk och styckdetaljer av olika slag.

Om du letar efter en extra god lunch eller bara känner dig lite småsugen, ska du passa på att besöka Stora Saluhallen. I denna saluhall finns det något för alla smaker.

 

Science Fiction Bokhandeln

Letar du efter den perfekta nördpresenten? Kanske är du själv ett stort fan av Star Wars, Harry Potter eller Sagan Om Ringen? Då ska du passa på att besöka Science Fiction Bokhandeln i Göteborg. Science Fiction Bokhandeln finns på flera platser runt om i landet. Butiken i Göteborg har allt från fantasyböcker till brädspel. Hos dem hittar du även mängder av merchandise, som till exempel muggar, t-shirtar och figurer.